Mörkret är på ingång

Mörkret är på ingång

Det blir allt mörkare kvällar, hösten och mörkret är på intåg! Härligt tycker vi på lampspecialisten.se då det är vår årstid. Har du koll på din belysning? Om inte hjälper vi dig gärna!

Vad behöver jag för lampa? Det är en vanlig fråga och vi svaret beror på vad du ska ha lampan till.

Vår köpguide är ett bra sätt att få mer kött på benen gällande val av pannlampa.

Sedan är det värt att tänka på om du vill prioritera smidighet eller ljusstyrka. Nästan alla dagens pannlampor levererar så pass bra ljusprestanda att det för många inte är den viktigaste egenskapen. Smidighet och mångsidighet är kanske viktigare?

Vill du bära allt på huvudet? Vill du ha batteriet i en sele på ryggen? Vill du använda lampan på din hjälm när du kör enduro, skoter eller cyklar MTB? Sysslar du med eftersöksjakt? 

SE GÄRNA VÅRA SPECIFIKA KÖPGUIDER FÖR JUST DESSA ÄNDAMÅL:

VÅRA POPULÄRASTE LAMPOR

  • M Tiger Sports SEAL - för friluftsmänniskan eller löparen. Smidig lampa med ”allt på huvudet”.
  • Mila Vega 5000 - för nattorienteraren. Svensk kvalitetslampa med kraftfullt ljus.
  • M Tiger Sports X10-EVO - till skidåkaren. ”Allt på huvudet” med smidig dimmerfunktion. Möjligt att köpa till extrabatteri för att klara en hel nattvasa.
  • LEDX Cobra 6500 X-pand hjälmlampa - till enduro/skoter-åkaren. Värstinglampa som går att montera direkt på hjälmen.
  • M Tiger Sports CITY CLIPS - till cykelpendlaren. Smidiga ”klädnypor” som lyse till din cykel. En med vitt ljus och en med rött.
  • LEDX Mamba 4000 X-pand - till jägaren. En mellansegmentslampa som ger fantastiskt ljus.
  • M Tiger Sports Theia - till MTB-fantasten. Bra med ljus och de medföljande tillbehören gör det möjligt att montera lampan på hjälmen eller cykelstyret. Gör mörkercyklingen trevligare.
  • Mila ORION 2.0 NB - till ryttaren. Bra lampa som går att montera direkt på hjälmen. NB = nackbatteri, dvs ”allt på huvudet”-lösning.
  • Inova T4R - för nattjobbaren. Uppladdningsbar ficklampa, populär bland räddningstjänst, väktare och anläggningsarbetare.

I normala fall skickar beställningar samma dag om man beställer innan kl 12.00. Våra leveranser tar normalt sett 1 dag med DHL, men all postservice går på högvarv nu så frakttiderna kan inte garanteras.