Säker betalning

Betalningsalternativ - privat

lampspecialisten.se erbjuder i dagsläget sex olika betalningsalternativ - Faktura, Delbetalning, Förskott (via banköverföring), Faktura - avtalskund, Swish samt Payson (för kortbetalningar). Du väljer enkelt vilket sätt du föredrar när du är klar med din varukorg och går vidare med ditt köp.

Förskottsbetalning via BG - 0 kr avgift

Förskottsbetalning är alternativet som tycker att fakturering blir för dyrt eller som inte kan bli kreditgodkänd hos SveaWebPay.

Förskottsbetalning sker genom en inbetalning av orderersumman till Bankgiro 384-6607.
(Kontoägare: Adshape AB)
Ange ordernummer och namn.

Vi behandlar er beställning så fort vi mottagit er betalning. Vi reserverar dina varor i tre bankdagar, därefter annulleras din beställning. Tre dagar räcker oftast mer än väl för att pengarna ska komma in. Skulle det vara så att du har skäl att tro att det kan ta längre tid för din betalning att nå vårt bankgiro,  meddela oss detta i meddelanderutan.

SWISH - 0 kr avgift

Förskottsbetalning via Swish i din mobil är mycket snabbt och smidigt. När du väljer detta betalalternativ så förutsätter det att du utför Swish-betalningen inom 12 timmar, annars makuleras din order. Vi godkänner din order manuellt och du får du en bekräftelse på att Ordern är mottagen.

Payson, kortbetalning - 0 kr avgiftButton_Invoice_NegBlue_SV.png

Betala enkelt och säkert med kort, internetbank eller innestående pengar hos Payson. Payson är en extern tjänst för att hantera kortbetalningar mm, vilket är gratis för dig som kund och som gör att du kan känna dig helt säker på att betala med alla sorters kort.

Betala mot faktura - 39 kr avgiftButton_Invoice_NegBlue_SV.png

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av oss är överlåtna till Svea Ekonomi AB.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Svea Web Pay via brev. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 10 dagar på dig att betala fakturan från att den skickas ut, vilket vanligtvis görs 1-5 dagar efter att du mottagit din vara. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Observera att det inte är Adshape AB som hanterar frågor kring denna fakturering. Frågor rörande din faktura ställs istället direkt till Svea Web Pay.

Blir du inte godkänd i kreditbedömningen kan du gå tillbaka och välja annat betalningssätt.

Delbetalning - uppläggning och avi svea-del190.png

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08–514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

Allmänna villkor Svea

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till dig själv, din förening eller ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret här på sidan.

Betalningsalternativ - företag/förening

Betala mot faktura - 39 kr avgiftsvea190.png

Samma som för privatpersoner. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Svea Web Pay. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har tio dagar på dig att betala fakturan.Se under privat för mer info. Maxbelopp 15 000:-

Faktura avtalskund - 0 kr

Önskar du en faktura för belopp över 15 000:- är du välkommen att först kontakta oss för vidare instruktioner om hur du går tillväga med din beställning. Vi tar kreditupplysning på alla nya avtalskunder - och förskottsbetalning på första fakturan för att undvika bedrägeriförsök.

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret här på sidan.


Produkten har lagts till i produktjämförelse