Säker betalning via Billmate

Vår butik använder Billmate checkout för att hantera din betalning.

Billmates Checkout kommer att presentera de betalningsalternativ som kan erbjudas dig baserat på dels den information vi mottagit samt de betalningsalternativ butiken markerat aktiva. Exempel på betalningsalternativ är faktura, delbetalning, kortbetalning och seish. Billmate AB debiterar ingen avgift gentemot konsument för kortbetalning eller swish-betalningar. För alternativet Faktura tas en avgift a 39 kr ut. För delbetalning tillkommer f.n. en uppläggningsavgift, aviseringsavgift samt en årsbaserad ränta på 15%. Vid utebliven betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift (f.n. 60 SEK) samt dröjsmålsränta om 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Betalningsalternativ - privat

lampspecialisten.se erbjuder i dagsläget en rad olika betalningsalternativ - Faktura, Delbetalning, Swish och kort. Du väljer enkelt vilket sätt du föredrar när du är klar med din varukorg och går vidare med ditt köp.

Billmate SWISH - 0 kr avgift


Förskottsbetalning via Swish i din mobil är mycket snabbt och smidigt och genom att välja detta alternativ direkt i Billmate checkout slipper du både fakturaavgifter, samt hantera känsliga kortuppgifter. Se dock till att du har tillräckligt utrymme på ditt Swish-konto för att kunna genomföra din betalning.

Billmate Kortbetalning - 0 kr avgift


Betala enkelt och säkert med kort i vår Billmate checkout. Inga extra avgifter tillkommer vid detta betalalternativ. Betalning med svenska kort är tillgängligt.

Korttransaktionerna hostas hos partner som är PCI-DSS Level 1 certifierad. För din trygghet är alla transaktioner uppsatta med 3D-Secure, Verified by Visa och MasterCard Secure Code.

Billmate faktura - 39 kr avgift


För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av oss är överlåtna till Billmate.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar och den skickas ut efter att din beställning har skickats från vårt lager. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 11%

Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Billmate via epost. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från att den skickas ut, vilket vanligtvis görs samma dag som din vara levereras. Fakturan skickas dock separat. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Observera att det inte är Adshape AB som hanterar frågor kring denna fakturering. Frågor rörande din faktura ställs istället direkt till Billmate.

Blir du inte godkänd i kreditbedömningen kan du gå tillbaka och välja annat betalningssätt.

Billmate Delbetalning - uppläggning och avi 


Genom vårt samarbete med Billmate kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Vid delbetalning kan du välja att dela betalningen på flera tillfällen vilket du väljer direkt i checkouten/kassan i butiken. Fakturan kommer till dig via e-post och du har 14 dagar på dig att betala.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Betalplaner Billmate Delbetalning:

IDBeskrivningMånaderStartavgiftFakturaavgiftMinstabeloppMaxbeloppRäntaUtgångsdatumLandSpråkValuta
13 månaders delbetalning399.0035.00200.00100000000.00152019-12-31sesvSEK
26 månaders delbetalning6199.0035.00300.00100000000.00152019-12-31sesvSEK
312 månaders delbetalning12299.0035.00400.00100000000.00152019-12-31sesvSEK

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till dig själv, din förening eller ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret här på sidan.

Betalningsalternativ - företag/förening

Billmate Faktura - 39 kr avgift


Samma som för privatpersoner. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ert organisationsnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Billmate via epost. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan.Se under privat för mer info.

Billmate SWISH - 0 kr avgift


Förskottsbetalning via Swish i din mobil är mycket snabbt och smidigt och genom att välja detta alternativ direkt i Billmate checkout slipper du både fakturaavgifter, samt hantera känsliga kortuppgifter. Se dock till att du har tillräckligt utrymme på ditt Swish-konto för att kunna genomföra din betalning.

Billmate Kortbetalning - 0 kr avgift

betala_kort_knapp100px.gif
Betala enkelt och säkert med ditt företagskort i vår Billmate checkout. Inga extra avgifter tillkommer vid detta betalalternativ. Betalning med svenska kort är tillgängligt.

Korttransaktionerna hostas hos partner som är PCI-DSS Level 1 certifierad. För din trygghet är alla transaktioner uppsatta med 3D-Secure, Verified by Visa och MasterCard Secure Code.

Faktura avtalskund - 50 kr


Detta betalsätt är inte valbart i vår checkout. MEN om du är en återkommande kund kan vi skapa en Avtalskunds-faktura. Det innebär att du kan ringa eller maila in din order till vår Kundtjänst. Vid första köpet tas en kreditupplysning, samt att en fakturaavgift på 50 kr tillkommer.  Är du intresserad av att bli Avtalskund? Hör av dig till info@lampspecialisten.se för mer information. 

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret här på sidan.


Produkten har lagts till i produktjämförelse