Över 10 år på nätet!

Om oss

Om lampspecialisten.se

Vi på lampspecialisten.se är specialister på mobilt ljus i form av ficklampor och pannlampr. Vårt mål är att erbjuda dig som privatperson och företag produkter av högsta kvalitet, från de ledande leverantörerna till bra pris. Våra lampor är speciellt utprovade för dina ändåmål och är du tveksam vilken du ska välja är det bara att höra av sig för bästa service på området.

Vi levererar alltid fraktfritt och skickar alla lampor med post - eller företagspaket, vilka kommer fram på 1-3 dagar, beroende på vart i Sverige du bor.

Om oss

E-butiken startade i september 2009 och drivs och marknadsförs av Adshape AB, org nr 556834-8881.  Företaget har sitt säte i Alfta. Vi har sedan starten levererat lampor till 1000-tals kunder över hela Europa.

lampspecialisten.se / Adshape AB (org nr 556834-8881) och är grundat av Andreas Davidsson, som är orienterare sedan barnsben och vet vad som krävs för att man ska kunna navigera sig i mörkret! Mer om Andreas och Adshape AB hittar du på www.adshape.se

Till sin hjälp har Andreas flera andra lampspecialister som bidrar med sitt kunnande, utprovningar, försäljning och för att butiken ska fungera på bästa möjliga sätt. Lampspecialisten har ett eget lager med egen lagerpersonal som plockar och packar dina varor direkt efter beställning. Det gör att vi kan hålla riktigt bra leveranstider - och beställer du innan kl 12.00 har du ofta varorna framme hos dig redan dagen efter!

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller mail - så hör vi av oss via mail eller telefon så snart vi hinner. Du kan även prova att höra av dig direkt till:

lampspecialisten.se - andreas davidssonKontaktformulär: klicka här
Mail: info@lampspecialisten.se
Telefon: 070-059 02 67 (vardagar 08.00-15.00)

Svarar vi ej under denna tid ber vi dig lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär, eller via mobilsvar eller sms så ringer vi upp så snart som vi kan.

Postadress: Klöverstigen 10, 82 231 Alfta.
Besöksadress/butik: Saknas - dock kan du boka tid för demo om så önskas!