Arbetsbelysning för företag

Vi på lampspecialisten.se säljer pannlampor och ficklampor till både privata kunder och företag. Alla priser i vår e-butik visas INKL moms, men du som företagskund får givetvis momsen redovisad på din faktura eller ditt kvitto.

Arbetsbelysning

Hos oss hittar du det mesta inom mobil belysning som ni har nytta av på en arbetsplats. Kanske behöver ni riktigt bra pannlampor för att underlätta ert arbete under den mörka årstiden? Kanske behöver ni öka på säkerheten genom bra belysning av högsta kvalitet? Hos oss hittar du bara de bästa produkterna från marknadens ledande varumärken. Dessutom bra priser, snabba leveranser och till fri frakt (gäller brev/servicepoint).

För att underlätta ditt val har vi gjort en egen kategori här i shopen där vi valt ut lampor för olika yrken. Du hittar alla våra arbetslampor här 

Betalning/fakturering

Du som företagskund handlar smidigt direkt här i vår e-butik och kan vid utcheckningen i vår kassa välja att betala med Kort eller Swish (via Ecster). Priserna du ser i kassan är INKL moms. Vill du ha faktura behöver du kontakta vår Kundtjänst för att få möjlighet till faktura för avtalskund.

Har du önskemål om en annan leveransadress kan vi skriva en manuell faktura för dig som avtalskund på din arbetsbelysning.

Beställ via telefon / mail

För återkommande avtalskunder har vi möjlighet att ta emot ordrar via telefon till vår kundtjänst enligt ovan. För alla nya avtalskunder tas en kreditupplysning. Fakturaavgift på 50 kr tillkommer för avtalskunder.

Vill du bli avtalskund? Tveka inte att höra av dig

Kontaktformulär: klicka här
Mail: info@lampspecialisten.se
Telefon: 070-059 02 67 (vardagar 08.00-15.00)
Svarar vi ej under denna tid ber vi dig lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär, eller via mobilsvar eller sms så ringer vi upp så snart som vi kan.