Hobby och fritid

Här finns de perfekta lamporna för dig som behöver en mobil ljuskälla i trädgården, källaren eller kanske på landet!? En liten, smidig pannlampa är det perfekta redskapet att ha med i segelbåten, i tältet eller när du går ut med hunden. Kanske vill du inte störa din käresta när du läser en god bok - eller så vill du bara ha en lampa som en extra...

Här finns de perfekta lamporna för dig som behöver en mobil ljuskälla i trädgården, källaren eller kanske på landet!? En liten, smidig pannlampa är det perfekta redskapet att ha med i segelbåten, i tältet eller när du går ut med hunden. Kanske vill du inte störa din käresta när du läser en god bok - eller så vill du bara ha en lampa som en extra säkerhet när du promenerar hem en mörk höst eller vinternatt. Oavsett vad så har vi lamporna för dig!

Mer »

Hobby och fritid Det finns 29 produkter.

Underkategorier

  • Camping

    När det är dags för campingliv och semesterutflykter är en pannlampa det optimala redskapet att ha i packningen. En pannlampa är lätt att förvara, tar ingen plats och ger extra ljus när du behöver det - oavsett var du är. Lysdioderna gör att batterierna räcker länge och ger dig ljus för en lång tid framöver.

  • Gör-det-självare

    Här finns de perfekta lamporna för dig som behöver en mobil ljuskälla i trädgården, källaren eller kanske på landet!? En liten, smidig pannlampa är det perfekta redskapet att ha med i segelbåten, i tältet eller som extralyse i hemmet för alla de där mörka platserna där din vanliga belysning inte räcker till. En pannlampa är lätt att förvara, tar ingen plats och ger extra ljus när du behöver det - oavsett var du är. Du kommer uppskatta att alltid veta att lampan finns i hemmet som ett extralyse då du behöver det. Lysdioderna gör att batterierna räcker länge och ger dig ljus för en lång tid framöver.

  • Mörkrädda

    Mörkt ute och dålig belysning? Rädd för att gå hem sista biten? Det finns många anledningar till att man är mörkrädd och att råda bot på detta är inte lätt. Kanske kan det underlätta med vetskapen om att ha ett extralyse i bagaget. Med en pannlampa i handväskan eller ryggsäcken behöver du i alla fall inte vara rädd för att du inte ser var du går.

Produkten har lagts till i produktjämförelse