Petzl Tikka 2
Petzl Tikka 2

Petzl Tikka 2

429,00 kr

(inkl. moms)

Liten och lätt pannlampa med LED teknik. 4 st LED dioder ger ett klart, blåvitt ljus med bra färgåtergivning. Möjlighet till tre olika ljuslägen som är maximal, ekonomisk och blinkande. Samma lampa som Fuglesang använder på sina rymdexpeditioner vilket talar för en utomjordisk kvalitet!

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Liten och lätt pannlampa med LED teknik. 4 st LED dioder ger ett klart, blåvitt ljus med bra färgåtergivning. Möjlighet till tre olika ljuslägen som är maximal, ekonomisk och blinkande. Batterierna sitter i lamphuset (3 st AAA). Kompatibel med litiumbatterier. Ställbart lamphuvud och elastiskt pannband. Regn- och snösäker. Lamphus tillverkat av tålig polykarbonat som tål tuff miljö. 3 års garanti.

Ljusflöde: 40 lumen
Ljuskälla: 4 st LED
Räckvidd/brinntid maxläge: 29 m/90 h
Räckvidd/brinntid ekonomiskt läge: 13 m/120 h
Kapslingsklass: IP X4
Vikt inkl batterier: 81 g

 

Supersmart, uppladdningsbart batteri - Core - finns som tillval under tillbehör. Förvandlar din lampa till en högteknologisk miljö- och ekonomisparprodukt som du dessutom kan programmera smart i datorn innan ditt anävndande. Som tillval finns även en tilläggssats så att du kan ladda ditt Core-batteri i bil ellrt i väggrn.


 

 

 

 

Kunder som köpt denna produkt köpte också: