Leverans och frakt

Beställningar gjorda innan kl 12.00

Expideras av oss på lampspecialisten samma dag och kan i många fall redan vara hos dig dagen efter, beroende på vart du bor i landet. Normal leveranstid är 1-3 dagar, under normala omständigheter.

Leverans utanför Sverige tar längre tid, ca 3-7 dagar. I dagsläget levererar vi inte utanför EU (Norge undantaget).

Vi leverar alla helgfria vardagar under jul och nyårshelgerna, så du kan få din pannlampa eller ficklampa även under denna tid. Välkommen med din beställning!

Frakt inom Sverige - fraktfritt

Du väljer själv i vår snabbkassa vilket fraktsätt du önskar. Vi erbjuder både fraktfria alternativ, samt några som vi tar ut en extra avgift för. Allt för att du som kund ska kunna få så bra leveranser som möjligt!

Här nedan ser du vilka leveransalternativ vi erbjuder samt vilka villkor som gäller för dessa:

DHL Servicepoint
Leveranstid: Normalt framme nästa dag (1-3 dagar enligt DHL). Levereras till närmsta DHL servicepoint. SMS-aviseras

Pris: 39 kr. Fri frakt över 800 kr

Postnord Brev neutral (små försändelser)
Leveranstid: 1-3 dagar. Delas ut till din brevlåda. Ej spårbart. OBS! Vi tar inget ansvar för denna leveransmetod! Har du som kund valt att få dina paket skickade med BREV så är du även införstådd med riskerna för dessa. Vi på lampspecialisten.se kan inte ta några ansvar för icke spårbara paket, utan det är på ditt ansvar som kund

Pris: Alltid fri frakt!

Postnord MyPack
Leveranstid: Normalt framme nästa dag (vissa orter längre tid enligt Postnord). Skickas till närmsta Postnord utlämningsställe. SMS-aviseras

Pris: 39-59 kr beroende på ordervärde
Postnord Parcel (företagspaket)
Leveranstid: Normalt framme nästa dag. Leverans sker till företagets adress.

Pris: 65-99 kr beroende på ordervärde
DHL Paket (företag)
Leveranstid: Endast till företag. Normal leverans dagen efter. OBS! DHL kräver att någon är på plats för att ta emot företagspaket. Genom att välja detta alternativ är du som kund införstådd med att ni behöver kunna ta emot paketet (vanligtvis nästkommande vardag). Kan ni inte göra det omdirigeras försendelsen och skickas istället ut med DHL Servicepoint. För denna omdirigering tillkommer en kostnad på 200 kr, som faktureras i efterhand.

Pris: 109-99 kr beroende på ordervärde

Beställningar till EU - fraktkostnad 350 kr extra

Paket till länder inom EU debiteras 350 kr extra i fraktkostnad. Vill du få dina varor levererade till annat land än Sverige anger du det i kommentarsfältet vid din beställning så kontaktar vi dig för en lösning på detta. Leveranstid är ca 3-5 dagar.

Beställningar inom EU debiteras svensk moms (25%) vilket är inkluderat i priset.

FRI FRAKT-KAMPANJEN GÄLLER INTE ORDER UTOMLANDS!

Beställningar till Norge- fraktkostnad 500 kr extra

Paket till Norge debiteras 500 kr extra i frakt och hanteringskostnad. Leveranstid är ca 3-5 dagar och paketen skickas med Posten eller DHL.

Vid köp till Norge debiteras ingen svensk moms. Den räknas av när du matar in din order. Norsk moms (25%) betalas av köparen vid införseln/leveransen av varan till det norska tullverket.Detta faktureras direkt från tullverket och kommer ofta några veckor efter du fått din beställning.

Beställningar till Norge kan ta några dagar extra på grund av ökad administration kring dessa.

Beställningar övriga världen

I dagsläget levererar vi inte utanför Europa. Har du förfrågningar från andra länder - vänligen kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose detta.


Produkten har lagts till i produktjämförelse