M Tiger Sports X10-EVO (1000 lumen)

BR 092

Ny produkt

Smidig, mycket ljusstark för sin storlek och lång brinntid. X10-EVO är en riktigt bra allt-i-ett-pannlampa med batteriet i nacken. Dimmer-funktionen är väldigt trevlig. 2 års garanti. Uppdaterad version vintern 2020 av den tidigare populära lampan X10.

Mer detaljer

8 stycken i lager

1,395 kr inkl. moms

M Tiger Sports X10-EVO

Nya X10-EVO är som namnet antyder en upphottad version av succémodellen X10. X10-EVO är dock en helt ny lampa med lamphus helt i aluminium, Crees nya diod XP-L2 och M Tiger Sports senaste och vassaste batteripack. Det är bara utseendet som påminner om den gamla. Nya X10-EVO ger 1000 lumen i upp till 2 h och 15 min och har som sin föregångare också dimmer.

Lampspecialistens omdöme

Vår absoluta favoritlampa! Vi har sålt lampor på nätet i över 10 år och testat de flesta lampor på marknaden men detta är den pannlampa vi använder allra mest. Den fungerar till nästan allt! Löpning, skidåkning och även i viss mån nattorientering. Dessutom är den alltid smidig att ha med sig för lek, promenader, småfix utomhus mm. ”Allt på huvudet”-konceptet är verkligen kanon! Det smidiga formatet i kombination med bra ljusspridning, styrka och batteritid gör X10-EVO till en riktig toppenprodukt. Dimmerfunktionen gillas skarpt.

Teknisk data

  • 2 st Cree-XP-L2-LED
  • 1000 lumen maximalt ljusflöde
  • Steglöst dimbar
  • 3500 mAh-batteri (7,4 V)
  • 2 h 15 min brinntid på max effekt

Tillbehör att köpa till: 

LAGERVARA! BESTÄLL INNAN KL 12.00 SÅ SKICKAR VI SAMMA DAG. FRI FRAKT!

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Snabb leverans som vanligt.

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse