Lupine Wilma X12 - 2400 lumen
Wilma X Pro 1500 lumen
Wilma X Pro
Wilma X Pro 1500 lumen
Wilma X Pro 1500 lumen
Wilma X Pro 1500 lumen
Lupine Wilma X12 - 2400 lumen
Lupine Wilma X12 - 2400 lumen
  • Wilma X Pro 1500 lumen
  • Wilma X Pro
  • Wilma X Pro 1500 lumen
  • Wilma X Pro 1500 lumen

Lupine Wilma X12 - 2400 lumen

5 590,00 kr

(inkl. moms)

Lupine Wilma X12 är vår allrounder som passar de allra flesta användningsområden där man behöver en kombination av starkt ljus, lång batteritid, bra spridning och en smidig lampa. Denna version ger hela 2400 lumen och levereras med det nya smarta batteriet med batteriindikator.

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Denna lampa har utgått, vi rekommenderar LEDX Cobra 6500 istället

Lupine Wilma X Pro är vår allrounder som passar de allra flesta användningsområden där man behöver en kombination av starkt ljus, lång batteritid, bra spridning och en smidig lampa. Denna version ger hela 2400 lumen och levereras med det nya smarta batteriet med batteriindikator.

Lampspecialisten.se säljer inte längre Lupines lampor, vi rekommenderar istället LEDX och Milas värstinglampor som håller minst lika bra klass. Svensk support och bra garantier.

 
Wilma är inte vår mest populära lampa utan anledning. Det finns ett enkelt svar på ofta ställda frågan: "Vilken lampa är den rätta för mig?" Med en uppmätt ljusstyrka på 2400 lumen (uppmätt värde) och den låga vikten, är Wilma vår allrounder som passar de flesta användningsområden som orientering, jakt, enduro, löpning, skidor och jakt.

Wilma X12 är den perfekta följeslagaren när du vill ha riktigt bra ljus, bra spridning och lång brinntid. Lampan kan med fördel även användas som cykellyse, både på styret eller genom att fästa på hjälmen med fästet du kan köpa till.

Färgtemperaturen Lupine  använder i sina lampor ligger i ett frekvensområde optimerad för det mänskliga ögat - 6200K, eller rent vitt, en dagsljus-liknande ljus som optimerar ditt mörkerseende.

Wilma X12 
kommer med enkla och förnuftiga fabriksinställningar som kommer att vara mer än nog för den genomsnittlige användaren. Men Wilma inte bara enkelt eller vettig -  systemet kan ställas in för att möta alla utmaningar. Det elektroniska systemet levereras med en uppsättning av användaralternativ som är unik för denna typen av lampor, allt från en tre-nivå läge med superflash till upp till två veckor av konstant ljus i ett extremt ekonomiskt nödljus läge.

 

lampspecialisten.se omdöme: 

Lupine Wilma var en av de första lamporna vi tog hem och började sälja i större omfattning. Den har under årens gång förbättrats och förbättrats och är idag en riktig monsterlampa. Här får du inte bara ett fantastiskt ljus och alla kvalitetsdetaljer som Lupine utvecklat, likt de som finns på värstingen Betty, utan du får också ett betydligt mer överkomligt pris - vilket gör Wilma till förstavalet för många Lupine-frälsta.

 

Fakta: 

Ljusstyrka: 2400 lumen uppmätt värde
Led: Cree XML U2
Lins: 4 linser som ger en spridning på 26 grader
Batteri: 11.2 Ah SmartCore uppladdningsbart batteri
Vikt: 630 g inkl batteri

Brinntid:
28 W  (full ljusstyrka)        upp till 3 timmar
23 W        upp till 3,5 timmar
14 W        upp till 5 timmar 45 minuter

7 W       upp till 11 timmar
3 W        upp till 26 timmar
1 W        upp till 80 timmar

 

Tillbehör:  

SmartCore battery 11.2 Ah
Microcharger (laddare)
Huvudställning HD
12V laddningskabel
120cm förlängningssladd
O-Ring för montering på cykelstyre
Pannlampsväska

 

Vi rekommenderar även att du köper till en batterisele från Mila för att bära batteriet på ryggen. 

Hjälmfäste finns att köpa till under tillbehör.

 

Lagerförd vara - beställ innan kl 12 - vi skickar samma dag. Fri frakt!

 

 

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: