Paket Cobra 6500 Enduro
  • REA
  • −10%
Paket Cobra 6500 Enduro
Paket Cobra 6500 Enduro paket
Paket Cobra 6500 Enduro
  • Paket Cobra 6500 Enduro
  • Paket Cobra 6500 Enduro paket
  • Paket Cobra 6500 Enduro

LEDX Kåsa-paket Cobra 6500 X-pand Enduro

14 400,00 kr 16 000,00 kr Spara −10%

(inkl. moms)

214-7 + tillbehör

Vi har plockat ihop ett eget LEDX-kit för dig som ska åka Novemberkåsan! Med två högeffektiva monsterlampor från LEDX, med olika strömsystem så blir du garanterat aldrig utan lyse i nattens mörker. Paketet möjliggör att köra en lampa direkt på 12V från din Enduro (kräver likström), på styret - samt en lampa med batteri på din hjälm.

I Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

LEDX Cobra Kåsapaket - optimalt led-kit för dig som vill ha rejält med ljus på din enduro

LEDX Kåsapaket är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret. Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra Novemberkåsan eller andra enduro-tävlingar, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus. Används även flitigt som arbetsbelysning, då möjligheten att driva 1 lampa på 12V-system och en på batteri passar många som arbetar tex i och omkring större maskiner, på byggen etc.

Egenskaper för Cobra

Montera en lampa på hjälmen och driv den med batteri och en lampa på kåpan för drift med kabel ifrån MC-batteriet. Eller montera båda på hjälmen och kombinera drift med kabel och batteri.

Komplettera med LEDX hjälmbåge (enkel eller dubbel), för säker montering på hjälmen.

Uppdatering säsong 2019–2020

Cobra X-pand är 2019-2020 års uppdatering av storsäljaren Cobra. Den har fått en ny nättare ram utan skruvar och LEDX nya, egenutvecklade reflektor X-PAND, som riktar ljuset ännu mer nedåt än tidigare samtidigt som ljuset blir en aning bredare. Dessutom har LEDX-lampor fått något modifierad mjukvara till 2019 års versioner. Reservtanken (när batteriet nästan är slut) har nu 2 lågeffekts-lägen viket ger ljus under ännu längre tid än tidigare. Drifttiden på lampan har även ökat med några minuter.

I detta paket har vi plockat ihop en rad extra tillbehör, så du som enduro-åkare får ett komplett paket redan vid leverans. Vill du även kunna använda en av dina LEDX-lampor som pannlampa så behöver du köpa till en huvudställning (finns som tillbehör).

En lampa på 12V-drift och en på batteri

Den medföljande säkerhets-kabeln (MC-kabel) möjliggör att du kan driva din LEDX-lampa på alla 12V-system som levererar 10-15V likström. Kontrollera gärna att du kan ta ut tillräckligt med ström för att driva lampan.

Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via LEDX-skyddskabel. Båda monterade på hjälmen (1 på kabel-drift och 1 på batteridrift). Alternativt att du har 1 lampa på kåpan och 1 på hjälmen (batteridrift).

Det ena batteriet laddas medan det andra används och på så sätt blir laddningstiden relativt kort då batteriet inte töms mer än till ca hälften innan det är dags att byta batteri. Den lampa som drivs på 12V-drift levereras med de nya XT60-kablarna med kontakter speciellt framtaget för enduro-åkning och novemberkåsan. 

Lamporna kommer färdigprogrammerade för Enduro-drift, dvs att de tänds direkt i 100% när de får ström

Tillbehör att köpa till:

Länk till LEDX Cobra 6500 X-pand - Hjälmlampa Enduro - för mer information om lampan

LEDX Kåsapaket är framtaget speciellt för Novemberkåsa-åkare och innehåller:

I detta paket får du alltså allt som ingår i det normala Enduro-kitet. Dessutom har vi lagt in en extra laddare så att du kan ladda båda batterierna samtidigt, samt ett extra skyddsglas och lite extra tillbehör som kabelhållare och batterisele som vi tror kan komma väl till användning.

Vill du ha ett lite billigare paket med endast 1 laddare, 1 skyddsglas och lite mindre tillbehör kan du kolla in vårt Enduro-kit istället. 

Funderar du på att köpa detta paket som arbetsbelysning - kontakta gärna vår kundtjänst på info@lampspecialisten.se så kan vi bistå med faktura för dig som avtalskund.

Lagervara! Beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag. Fri frakt!

214-7 + tillbehör
4 objekt