Rea!

LEDX Enduro-kit Visa större

LEDX Enduro-kit

204-7

LEDX

LEDX-kit för dig som åker Enduro! Med två högeffektiva monsterlampor från LEDX, med olika strömsystem så blir du garanterat aldrig utan lyse i nattens mörker. Paketet möjliggör att köra 1 lampa direkt på 12V från din Enduro, på styret - samt 1 lampa med batteri på din hjälm.

Uppdaterad version oktober 2018!

Mer detaljer

7 stycken i lager

12,375 kr inkl. moms

13,750 kr inkl. moms

-10%

LEDX Enduro-kit

LEDX Enduro-kit är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret. Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra enduro i mörker, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus. Används även flitigt som arbetsbelysning, då möjligheten att driva 1 lampa på 12V-systemm och en på batteri passar många som arbetar tex i och omkring större maskiner, på byggen etc. 

Uppdaterad version oktober 2018! LEDX har uppdaterad dessa lampor med ett nytt glas, som tål repor och smuts bättre. Vi rekommenderar dock fortfarande att du använder LEDX Skyddsglas utanpå din lampa. Dessutom följer de nya kablarna med XT60-kontakter med som standard i detta paket, samt de nya batterierna på 113Wh + nya snabbladdare från Mascot

Vill du ha ett lite större paket med två laddare, två skyddsglas samt lite andra tillbehör rekommenderar vi vårt Kåsapaket

De enduro-kit vi har på hyllan levereras med de nya XT60-kontakterna på MC-kabel och förlängningskabel. Nyhet from september 2018

LEDX Enduro-kit innehåller:

En lampa på 12V-drift och en på batteridrift

Den medföljande säkerhets-kabeln (MC-kabel) möjliggör att du kan driva en LEDX-lampa på alla 12V-system som levererar 10-15V likström.

Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel. Båda monterade på hjälmen (1 på kabel-drift och 1 på batteridrift). Alternativt att du har 1 lampa på kåpan och 1 på hjälmen (batteridrift).

Det ena batteriet laddas medan det andra används och på så sätt blir laddningstiden relativt kort då batteriet inte töms mer än till ca hälften innan det är dags att byta batteri. Den lampa som drivs på 12V-drift levereras med de nya XT60-kablarna med kontakter speciellt framtaget för enduro-åkning.

Tillbehör att köpa till:

Rek utpris om man köper alla delar separat är ca 14000 kr-15000 kr, beroende på olika paket. Så passa på att köp vårt enduro-kit på en gång.

Funderar du på att köpa detta paket som arbetsbelysning - kontakta gärna vår kundtjänst så kan vi bistå med faktura för dig som avtalskund.

LAGERVARA! BESTÄLL INNAN KL 12.00 SÅ SKICKAR VI SAMMA DAG. FRI FRAKT!

Specialerbjudanden

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Väldigt tillmötesgående över telefon o bra service , inget krångel där inte !!
Produkten har lagts till i produktjämförelse