LEDX Kåsa-paket Cobra 6500 Enduro

204-7 + tillbehör

LEDX

Vi har plockat ihop ett eget LEDX-kit för dig som ska åka Novemberkåsan! Med två högeffektiva monsterlampor från LEDX, med olika strömsystem så blir du garanterat aldrig utan lyse i nattens mörker. Paketet möjliggör att köra en lampa direkt på 12V från din Enduro (kräver likström), på styret - samt en lampa med batteri på din hjälm.

Uppdaterad version oktober 2018!

Mer detaljer

1 Produkt

13,500 kr inkl. moms

15,000 kr inkl. moms

-10%

LEDX Kåsapaket - optimalt led-kit för dig som vill ha rejält med ljus på din enduro

LEDX Kåsapaket är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret. Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra Novemberkåsan eller andra enduro-tävlingar, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus. Används även flitigt som arbetsbelysning, då möjligheten att driva 1 lampa på 12V-system och en på batteri passar många som arbetar tex i och omkring större maskiner, på byggen etc.

Uppdaterad version oktober 2018!

Alla LEDX-lampor vi har i lager har de nya laddarna + batterierna med 10.8V. Behöver du komplettera med extra batteri hittar du de i tillbehörs-fliken här på produkten

Behöver du komplettera med batteri eller laddare till en äldre LEDX-lampa? Var noga med att välja rätt version - läs mer här!.

LEDX har uppdaterad dessa lampor med ett nytt glas. De nya glasen blir inte lika lätt repiga och tål en högre temperatur och blir därför inte lika lätt skadade om det kommer smuts på. Vi rekommenderar dock fortfarande att du använder LEDX Skyddsglas utanpå din lampa. Dessutom följer de nya kablarna med XT60-kontakter med som standard i detta paket.

I detta paket har vi plockat ihop en rad extra tillbehör, så du som enduro-åkare får ett komplett paket redan vid leverans. Vill du även kunna använda en av dina LEDX-lampor som pannlampa så behöver du köpa till en huvudställning (finns som tillbehör).

LEDX Kåsapaket är framtaget speciellt för Novemberkåsa-åkare och innehåller:

  • 1 st LEDX Enduro-kit som inkluderar:
  • 3 st 2-pack med kabelhållare
  • 1 st extra LEDX Laddare från Mascot
  • 1 st extra LEDX Skyddsglas
  • 1 st batterisele från M Tiger sports
  • Alltihop levereras i en väska från LEDX.

I detta paket får du alltså allt som ingår i det normala Enduro-kitet. Dessutom har vi lagt in en extra laddare så att du kan ladda båda batterierna samtidigt, samt ett extra skyddsglas och lite extra tillbehör som kabelhållare och batterisele som vi tror kan komma väl till användning.

En lampa på 12V-drift och en på batteri

Den medföljande säkerhets-kabeln (MC-kabel) möjliggör att du kan driva din LEDX-lampa på alla 12V-system som levererar 10-15V likström. Kontrollera gärna att du kan ta ut tillräckligt med ström för att driva lampan.

Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via LEDX-skyddskabel. Båda monterade på hjälmen (1 på kabel-drift och 1 på batteridrift). Alternativt att du har 1 lampa på kåpan och 1 på hjälmen (batteridrift).

Det ena batteriet laddas medan det andra används och på så sätt blir laddningstiden relativt kort då batteriet inte töms mer än till ca hälften innan det är dags att byta batteri. Den lampa som drivs på 12V-drift levereras med de nya XT60-kablarna med kontakter speciellt framtaget för enduro-åkning och novemberkåsan. 

Lamporna kommer färdigprogrammerade för Enduro-drift, dvs att de tänds direkt i 100% när de får ström

Tillbehör att köpa till:

  • Möjlighet att köpa till huvudställning PRO om du även vill kunna använda en av lamporna med batteri som pannlampa (finns under tillbehör)
  • Extra förläningssladd är bra att ha lite beroende på vart du har batteriet
  • Extra hjälmfästen om tex har fler hjälmar och vill kunna flytta lamporna mellan

Länk till Cobra 6500 Enduro - för mer information om lampan

Vill du ha ett lite billigare paket med endast 1 laddare, 1 skyddsglas och lite mindre tillbehör kan du kolla in vårt Enduro-kit istället. 

Funderar du på att köpa detta paket som arbetsbelysning - kontakta gärna vår kundtjänst så kan vi bistå med faktura för dig som avtalskund.

Lagervara! Beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag. Fri frakt!

Specialerbjudanden

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Väldigt tillmötesgående över telefon o bra service , inget krångel där inte !!

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse