COAST HL7

20104-2

COAST

Bra egenskaper till en rimlig peng! HL7 från Coast är en riktigt pålitlig, kompakt pannlampa med hela 5 års garanti.

Mer detaljer

2 stycken i lager

480 kr inkl. moms

800 kr inkl. moms

-40%

Pannlampa Coast HL7

Led pannlampor finns i många olika storlekar, med olika ljusbild och styrkor. COAST HL7 har proffsegenskaper till rimlig peng. Rullar du med fingret på ljuskontrollen skiftar du enkelt mellan fullt klart sken ner till nästa släckt ljus.

Styrkan i ljuset påverkar givetvis batteritiden som går från 1 tim. 30 min. till drygt 70 tim, beroende på ljusstyrka. På lamphuset har du möjlighet att reglera bredden i ljuset som når som mest 119 m i inzoomat läge. 

Lampan är inte bara vattenskyddad utan vattentät med IPX7, vilket innebär att den klara 1 m. under ytan i 30 minuter.

COAST HL7 med sina 285 lumen leveras med 3x AAA batterier.

5 års garanti

LAGERRENSNING! 40% RABATT! GÄLLER ENDAST SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER! PASSA PÅ!

Garanti 5 år

COASTs målsättning är att COAST LED-lampor och multiverktyg levereras utan fabrikationsfel eller defekter i komponenterna. Garantin gäller fem år från inköpsdatum.Garantin gäller dock inte slitage till följd av normalt bruk, och inte heller om produkten blivit skadad eller om underhållet av lampan har blivit förbisett (se manualen). Batterier betraktas som slitage.

Viktigt: blanda aldrig nya och gamla batterier. Blanda inte heller alkaliska , lithium, zink-carbon och uppladdningsbara batterier.

ANSI FL1

ANSI FL1 gör det mycket lättare för dig att jämföra fick- och pannlampor. Genom att titta på och jämföra ikonerna så hittar du lättare den perfekta lampan till camping, jakt, fiske, sport och industriarbete.

En grupp av de ledande företagen i ficklampsbranschen bestämde sig därför att gå samman och utveckla en standard för hur man anger specifikationerna för lampor. Detta resulterade i att man 2009 nådde en ANSI-godkänd (American National Standards Institute) teststandard som kallas ANSI FL1. Målet med hela processen var självklart att göra det lättare för kunderna att hitta rättvisande information om produkterna.

Lagervara - beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag! Fri frakt!

Specialerbjudanden

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Bra och jämn ljusbild, passar bra för skidåkning. Bra standby på batteriet! Kunde kanske tolerera...

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse