Petzl Tikkina 2
Petzl Tikkina 2

Petzl Tikkina 2

Minsta lampan i Tikkafamiljen. 2 st LED dioder ger ett klart, blåvitt ljus och bra färgåtergivning. Batterierna sitter i lamphuset (3 st AAA). Avsedd för användning på kort avstånd.

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Denna lampa har ersatts av Tikkina 2014 - uppgraderad version, vilken du hittar här!

 

Minsta lampan i Tikkafamiljen. 2 st LED dioder ger ett klart, blåvitt ljus och bra färgåtergivning. Batterierna sitter i lamphuset (3 st AAA). Avsedd för användning på kort avstånd. Möjlighet till två ljuslägen (ekonomi och max). Ställbart lamphuvud och elastiskt pannband. Regn- och snösäker. Lamphus tillverkat av tålig polykarbonat som tål tuff miljö. 3 års garanti.

Överraskande prestanda till detta pris - den nya versionen som släpptes hösten 2009 är ett riktigt kap för den som söker en liten, smidig lampa som stödljus i många olika situationer!

 

lampspecialisten.se omdöme: 

En av våra minsta, men ändå populäraste lampor. Inte bara för att den finns i snygga färger för alla smaker, utan för att den faktiskt ger riktigt mycket ljus för pengarna. Denna lampa har vi alltid med i packningen, oavsett vart vi ska. Det borde du också ha! 

 

Fakta:

Ljusflöde: 23 lumen
Ljuskälla: 2 LED
Räckvidd/brinntid maxläge: 23 m/55 h
Räckvidd/brinntid ekonomiskt läge: 13 m/190 h
Kapslingsklass: IP X4
Vikt inkl batterier: 80 g

 

OBS! Färg: Blå

Tillbehör:

Supersmart, uppladdningsbart batteri - Core - finns som tillval under tillbehör. Förvandlar din lampa till en högteknologisk miljö- och ekonomisparprodukt som du dessutom kan programmera smart i datorn innan ditt anävndande. Som tillval finns även en tilläggssats så att du kan ladda ditt Core-batteri i bil eller i väggen.

 

Lagerförd vara - beställ innan kl 12 - vi skickar samma dag. Fri frakt!

Kunder som köpt denna produkt köpte också: