Coast HP7R
Coast HP7R
Coast HP7R
COAST HP7R
COAST HP7R
COAST HP7R
COAST HP7R
COAST HP7R
  • Coast HP7R
  • Coast HP7R
  • COAST HP7R
  • COAST HP7R

COAST HP7R - uppladdningsbar ficklampa

COAST HP7R är i en klass för sig, när man ser vad du får för pengarna. HP7R ger hela 201 lumen och med COASTs Long Range Focus Optic kan lampan lysa upp till 306 meter (ställbar ljuskägla).

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

COAST HP7R - uppladdningsbar ficklampa

Denna lampa har utgått ur vårt sortiment. När det gäller uppladdninsbara ficklampor hänvisar vi istället till FENIX och när det gäller uppladdningsbara pannlampor till PETZL.

HP7R är i en klass för sig, när man ser vad du får för pengarna inom segmentet uppladdningsbara ficklampor. Här erbjuds du en otroligt kompakt ficklampa, samtidigt som du kan välja att driva den på de medföljande uppladdningsbara batterierna, eller vanliga. 

HP7R ger hela 201 lumen och med COASTs Long Range Focus Optic kan lampan lysa upp till 306 meter. Denna teknik gör att du kan ställa ljuskäglan mellan långt och brett ljus.

HP7R är utrustad med Flex Charge Dual Power, vilket innebär att lampan levereras  med 2 x lithium batterikasetter och en batterikasett för alkaliska batterier. Du kan alltså välja om du vill driva den på vanliga batterier, eller de uppladdningsbara. Samt att du alltid kan ha i reserv när du är ute.

Lampan levereras dessutom med väggfäste, handledsrem, bältesclip, bälteshållare, USB laddare, bil laddare och laddare för 230V.

 

FAKTA Coast HP7R

  • Längd: 14,2 cm
  • Vikt: 204 gram (inkl. batterier)
  • Batterier: Lithium-Ion (ingår) eller 4 x AAA (ingår ej)
  • 5 års garanti
  • Väggfäste, handledsrem, bältesclip, bälteshållare, USB laddare, bil laddare och laddare för 230V ingår i paketet

Garanti

COASTs målsättning är att COAST LED lampor och multiverktyg levereras utan fabrikationsfel eller defekter i komponenterna. Garantin gäller fem år från inköpsdatum.Garantin gäller dock inte slitage till följd av normalt bruk, och inte heller om produkten blivit skadad eller om underhållet av lampan har blivit förbisett (se manualen). Batterier betraktas som slitage.

Viktigt: blanda aldrig nya och gamla batterier. Blanda inte heller alkaliska , lithium, zink-carbon och uppladdningsbara batterier.

ANSI FL1

ANSI FL1 gör det mycket lättare för dig att jämföra fick- och pannlampor. Genom att titta på och jämföra ikonerna så hittar du lättare den perfekta lampan till camping, jakt, fiske, sport och industriarbete.

En grupp av de ledande företagen i ficklampsbranschen bestämde sig därför att gå samman och utveckla en standard för hur man anger specifikationerna för lampor. Detta resulterade i att man 2009 nådde en ANSI-godkänd (American National Standards Institute) teststandard som kallas ANSI FL1. Målet med hela processen var självklart att göra det lättare för kunderna att hitta rättvisande information om produkterna.

Denna lampa har utgått ur vårt sortiment. När det gäller uppladdninsbara ficklampor hänvisar vi istället till FENIX och när det gäller uppladdningsbara pannlampor till PETZL.

19906

Kunder som köpt denna produkt köpte också: