Petzl Zipka
Petzl Zipka

Petzl Zipka

499,00 kr

(inkl. moms)

En ultrakompakt pannlampa med idealisk belysning för arbete på nära håll. Beroende på behovet kan lampan bäras på huvudet, på handleden eller monteras på olika ytor och det tack vare ett utdragbart kevlarsnöre bakom lamphuvudet.

Slutsåld och tillverkas/säljs tyvärr inte längre. Vi rekommenderar Petzl Tikka med liknande egenskaper.

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Petzl Zipka

Zipka är en ultrakompakt pannlampa som kan bäras både på huvudet, handleden eller monteras på olika ytor, allt efter stundens behov. Det utdragbara kevlarsnöret möjliggör den mångsidiga användningen och passar alla huvudstorlekar. Ljusbilden är särskilt anpassad för arbeten på nära håll.

Uppdaterad hösten 2017. Zipka är en hybridpannlampa som drivs med 3 st AAA-batterier eller med CORE-batteriet som finns att köpa som tillbehör.

lampspecialisten.se omdöme:  

En lampa som inte ska dömas på sitt lilla yttre, då detta är en följeslagare som du alltid vill ha med dig. Kevlarsnöret fungerar förvånansvärt bra (även för stora huvuden) och gör att lampan alltid sitter där den ska. Efter en stund glöms den ofta bort, vilket vi ser som mycket positivt! Den sitter där den ska utan att störa. Ljuset är som sagt anpassat för arbeten på nära håll och det är på en armlängds avstånd den verkligen kommer till sin rätt. Priset kan verka högt för en så liten lampa, men den är värd sin vikt i guld! 

Finns i två olika färger

Fakta:  

Ljusstyrka: 200  lumen
Brinntid maxläge / ekonomiläge: 80 h
Räckvidd: 80 m
Kopplingsklass: IPX4
Vikt inklusive batterier: 66 gram
Batterityp: 3 st AAA eller CORE laddningsbart batteri (tillbehör)
Garanti: 5 år
Standard: CE

Slutsåld och tillverkas/säljs tyvärr inte längre.