Petzl Ultra Vario
Petzl Ultra Vario
Ultra Vario framifrån
Petzl Ultra Vario
 • Petzl Ultra Vario
 • Ultra Vario framifrån
 • Petzl Ultra Vario

Petzl Ultra Vario

3 490,00 kr

(inkl. moms)

E54H

Mycket kraftfull multi-beam belysning upp till 520 lumen gör att ULTRA VARIO uppladdningsbara pannlampa med ACCU 2 ULTRA laddningsbart batteri passar till de mest krävande aktiviteter.

Denna lampa har utgått ur Petzl´s sortiment - vi rekommenderar istället att du köper Petzl Duo S eller Petzl Duo RL eller Petzl Duo Z2

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Petzl Ultra Vario är en robust och pålitlig lampa med flera olika ljuslägen som presterar när det gäller. Både vid jakt, eftersök och arbete. Lampan är laddningsbar och har förmåga att både leverera en bred ljusbild vid spårarbete och en lång kraftfull ljusstråle för avsökning i öppen terräng.

Denna lampa har utgått ur Petzl´s sortiment - vi rekommenderar istället att du köper Petzl Duo S eller Petzl Duo RL eller Petzl Duo Z2

Säkert ljus ger trygghet. Med en riktig bra lampa kan du helt koncentrera dig på ditt uppdrag. Petzl Ultra Vario ger både bra transportljus och extremt bra belysning vid till exempel en skottplatsundersökning. Lampan har fyra ljuslägen. Du väljer ljusläge med ett tydligt och greppbart vridreglage.  Lampan har bra passform och har inga sladdar eller kablar som kan fastna i träd eller grenar när du rör dig i tät vegetation. Batteriet har lång brinntid och med ett extra laddat batteripack har du alltid reservkraft tillgängligt.

 

Fyra ljuslägen att välja mellan. Petzl Ultra Vario levererar mycket ljus. Lampan har hög ljuskapacitet på nära håll och erbjuder också riktigt bra ljus på avstånd från 10 meter och mer. Ett av lampans ljuslägen klarar att rikta ljusstrålen så långt som 210 meter. Genom att växla mellan lampans ljuslägen får man den ljusbild man önskar:

Ljusläge ett och två ger en bred ljusbild, ljusläge tre levererar mest ljus och är ett mixläge med både brett ljus och en lång, smal ljusstråle. Ljusläge fyra når extremt långt med en smal ljusstråle som når 210 meter.

 

Enkel att hantera med handskar på i många minusgrader. För att växla mellan lampans fyra ljuslägen behöver man varken ta av sig lampan eller handskarna. En liten ratt på lamphuset gör jobbet genom att vridas till rätt ljusläge. Smart och funktionellt.

 

Lång batteritid och bra laddningsmöjligheter. Petzl Ultra Vario har ett laddningsbart 2600mAh Li-ion batteri som fixeras baktill på huvudställningen i nacken. Lampans batteri har en indikator som anger batteriets status och det är lätt att hantera flera batterier om man är ute i mörker eller skymning.

 

lampspecialisten.se omdöme:

En av Petzl´s nyaste lampor som tagits fram i nära samarbte med svenska jägare. Här får du en robust och pålitligt lampa, med ett väl avvägt ljus. Enkel och smidig att hantera! Petzl är det märke vi har absolut minst reklamationer på - om vi ens har haft några. Så funderar du på denna lampa kan vi bara säga en sak: köp!

 

Fakta:

 • Effekt 520 lumen.
 • Räckvidd 210 meter.
 • Brinntid maxläge Ultra Vario 2,5 timmar 
 • Uppladdningsbart Li-ion batteri Ultra Vario 2600 mAh, Laddare för 100/240V för användning både inom US- och EUR området medföljer.
 • Fyra ljusstyrkor – ljusläge 1 och 2 ger en bred ljusbild, ljusläge 3 levererar mest ljus och är ett mixläge med både brett ljus och en lång, smal ljusstråle. Ljusläge 4 når extremt långt med en smal ljusstråle som når 210 meter. 
 • 3 års garanti.
 • Kapslingsklass: IP67
 • Vikt inklusive batterier: 370g
 • Batterityp: 2600 mAh
 • Garanti: 3 år
 • Standard: CE

 

Tillbehör:

Batterier och laddare ingår.

Batterisele och förlängningssladd kan köpas till för att kunna ha batteriet på ryggen/närmare kroppen.

Denna lampa har utgått ur Petzl´s sortiment - vi rekommenderar istället att du köper Petzl Duo S eller Petzl Duo RL eller Petzl Duo Z2

E54H

Kunder som köpt denna produkt köpte också: