Petzl Ultra Rush Belt
Petzl Ultra Rush Belt
Ultra Vario framifrån
  • Petzl Ultra Rush Belt
  • Ultra Vario framifrån

Petzl Ultra Vario Belt

3 990,00 kr

(inkl. moms)

Mycket kraftfull multi-beam belysning upp till 450 lumen gör att ULTRA VARIO BELT uppladdningsbara pannlampa med ACCU 4 ULTRA laddningsbart batteri passar till de mest krävande aktiviteter. Den är perfekt för belysning när speciella behov eller precisioner är avgörande, som jakt, arbete, grottkrypning eller bergsklättring.

Denna produkt tillverkas och säljs inte längre!

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Petzl Ultra Vario Belt

Säkert ljus ger trygghet. Med en riktig bra lampa kan du helt koncentrera dig på ditt uppdrag. Petzl Ultra Vario ger både bra transportljus och extremt bra belysning vid till exempel en skottplatsundersökning. Lampan har fyra ljuslägen. Du väljer ljusläge med ett tydligt och greppbart vridreglage.  Lampan har bra passform och har inga sladdar eller kablar som kan fastna i träd eller grenar när du rör dig i tät vegetation. Batteriet har lång brinntid och med ett extra laddat batteripack har du alltid reservkraft tillgängligt.

Fyra ljuslägen att välja mellan. Petzl Ultra Vario Belt levererar mycket ljus. Lampan har hög ljuskapacitet på nära håll och erbjuder också riktigt bra ljus på avstånd från 10 meter och mer. Ett av lampans ljuslägen klarar att rikta ljusstrålen så långt som 210 meter. Genom att växla mellan lampans ljuslägen får man den ljusbild man önskar:

Ljusläge ett och två ger en bred ljusbild, ljusläge tre levererar mest ljus och är ett mixläge med både brett ljus och en lång, smal ljusstråle. Ljusläge fyra når extremt långt med en smal ljusstråle som når 210 meter.

Enkel att hantera med handskar på i många minusgrader. För att växla mellan lampans fyra ljuslägen behöver man varken ta av sig lampan eller handskarna. En liten ratt på lamphuset gör jobbet genom att vridas till rätt ljusläge. Smart och funktionellt.

Lång batteritid och bra laddningsmöjligheter. Petzl Ultra Vario Belt har ett laddningsbart Li-ion batteri med lång sladd så att batteriet kan fästas i batterisele eller bäras nära kroppen i en större ficka. Lampans batteri har en indikator som anger batteriets status och det är lätt att hantera flera batterier om man är ute i mörker eller skymning.

 Fakta:

Ljusstyrka: 520 lumen
Brinntid långdistans/kortdistans: 7 h / 17 h 
Räckvidd långdistans/kortdistans: 210 m / 40 m
Kapslingsklass: IP67
Vikt inklusive batterier: Lampa + ACCU 4 ULTRA 510g
Batterityp: 5200 mAh
Garanti: 3 år
Standard: CE

 

Tillbehör:

Levereras komplett med batteri och laddare.
Extra batteri kan köpas till.


Batterissele rekommenderas till denna lampa! Kan köpas till under tillbehör!

 

Denna produkt tillverkas och säljs inte längre!