LEDX Enduro-kit
  • REA
  • −10%
LEDX Enduro-kit
LEDX Enduro-kit
  • LEDX Enduro-kit
  • LEDX Enduro-kit

Enduro-kit LEDX Cobra 6500 X-pand

12 240,00 kr 13 600,00 kr Spara −10%

(inkl. moms)

214-7

LEDX-kit för dig som åker Enduro! Med två högeffektiva monsterlampor från LEDX, med olika strömsystem så blir du garanterat aldrig utan lyse i nattens mörker. Paketet möjliggör att köra 1 lampa direkt på 12V från din Enduro, på styret - samt 1 lampa med batteri på din hjälm.

I Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

LEDX Cobra 6500 X-pand Enduro-kit

LEDX Enduro-kit är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret. Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra enduro i mörker, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus. Används även flitigt som arbetsbelysning, då möjligheten att driva 1 lampa på 12V-systemm och en på batteri passar många som arbetar tex i och omkring större maskiner, på byggen etc. 

Ljusegenskaper för lampan

Cobra 6500 har varit med några år och genom 2019-2020 års uppdatering befäster lampan sin position som marknadens bästa pannlampa. Här får du riktigt mycket ljus och en optimerad ljusbild som lyser både långt och brett samtidigt. Men inte bara det! Du får även en svensktillverkad lampa med grym kvalitet, bra service om något händer samt många smarta tillbehör för en rad olika användningsområden.

Uppdatering säsong 2019–2020

Cobra X-pand är 2019-2020 års uppdatering av storsäljaren Cobra. Den har fått en ny nättare ram utan skruvar och LEDX nya, egenutvecklade reflektor X-PAND, som riktar ljuset ännu mer nedåt än tidigare samtidigt som ljuset blir en aning bredare. Dessutom har LEDX-lampor fått något modifierad mjukvara till 2019 års versioner. Reservtanken (när batteriet nästan är slut) har nu 2 lågeffekts-lägen viket ger ljus under ännu längre tid än tidigare. Drifttiden på lampan har även ökat med några minuter.

En lampa på 12V-drift och en på batteridrift

Den medföljande säkerhets-kabeln (MC-kabel) möjliggör att du kan driva en LEDX-lampa på alla 12V-system som levererar 10-15V likström.

Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel. Båda monterade på hjälmen (1 på kabel-drift och 1 på batteridrift). Alternativt att du har 1 lampa på kåpan och 1 på hjälmen (batteridrift).

Det ena batteriet laddas medan det andra används och på så sätt blir laddningstiden relativt kort då batteriet inte töms mer än till ca hälften innan det är dags att byta batteri. Den lampa som drivs på 12V-drift levereras med de nya XT60-kablarna med kontakter speciellt framtaget för enduro-åkning.

Komplettera med LEDX hjälmbåge (enkel eller dubbel), för säker montering på hjälmen.

LEDX Enduro-kit innehåller:

Vill du läsa mer om respektive produkt, eller spec på lampan? Klicka på länkarna ovan.

Tillbehör att köpa till:

Vi rekommenderar följande tillbehör:

Rek utpris om man köper alla delar separat är ca 15000 kr-16000 kr, beroende på olika paket. Så passa på att köp vårt enduro-kit på en gång.

Funderar du på att köpa detta paket som arbetsbelysning - kontakta gärna vår kundtjänst på info@lampspecialisten.se så kan vi bistå med faktura för dig som avtalskund.

LAGERVARA! BESTÄLL INNAN KL 12.00 SÅ SKICKAR VI SAMMA DAG. FRI FRAKT!

214-7
5 objekt