Kategorier

 • LEDX Nya lampor hösten 2023

  LEDX Nya lampor hösten 2023

  Nu finns LEDX nya lampor ute till försäljning. Cobra generation 4 och Mamba generation 4 samt Snok som släpptes i början av året.

  Read more...
 • LEDX återgår till sin gamla kontakt

  LEDX återgår till sin gamla kontakt

  LEDX meddelar att LX-kontakten, inte uppfyller den höga standard som de vill att produktern ska hålla. Därför har de beslutat att återgå till den väl beprövade LEDX-kontakten som tidigare använts.

  Read more...
 • LEDX nya batterier 2023

  LEDX nya batterier 2023

  LEDX presenterar en hel del nyheter under våren 2023. Snok har vi testat och skrivit om redan. Även det två större modellerna Cobra och Mamba är på gång att släppas på marknaden.

  Read more...
 • LEDX Snok 2000 X-pand

  LEDX Snok 2000 X-pand

  En fantastisk nyhet från svenska LEDX - Snok 2000 X-pand. En kompakt och väldigt ljusstark lampa där batteriet sitter i nacken på huvudställningen. Sitter skönt på huvudet och har en bra ljusbild. Batteritiden är 90 min i max-läget, men går man ner i ljusstyrka får man fortfarande riktigt bra ljus men längre brinntid. Laddas med USB-C-kabel. Snok-kittet levereras elegant förpackad och den är lätt att montera ihop, ladda och börja använda. LEDX kvalitetsstämpel gör att den precis som tidigare modeller driftsäker och hanterar väder och vind lika bra som mörker. Snok har ett stryktåligt lamphus av aluminium och uppfyller kraven för IP65. Dessutom kan man använda batteriindikatorn på batteriet som rött ”bakljus” som antingen lyser eller blinkar.

  Read more...
 • Säkerhetsfunktion SAS/SEAL

  Säkerhetsfunktion SAS/SEAL

  Tips och trix från M Tiger Sports! Det framgår inte av manualen till multilamporna SAS/SEAL. Men en mycket bra säkerhetsfunktion när man har lampan i fickan eller väskan är att man kan vrida lamphuset 90 grader så den inte tänds och laddar ur batteriet eller blir överhettad.

  Read more...