Kategorier

 • LEDX nya batterier 2023

  LEDX nya batterier 2023

  LEDX presenterar en hel del nyheter under våren 2023. Snok har vi testat och skrivit om redan. Även det två större modellerna Cobra och Mamba är på gång att släppas på marknaden.

  Read more...
 • LEDX Snok 2000 X-pand

  LEDX Snok 2000 X-pand

  En fantastisk nyhet från svenska LEDX - Snok 2000 X-pand. En kompakt och väldigt ljusstark lampa där batteriet sitter i nacken på huvudställningen. Sitter skönt på huvudet och har en bra ljusbild. Batteritiden är 90 min i max-läget, men går man ner i ljusstyrka får man fortfarande riktigt bra ljus men längre brinntid. Laddas med USB-C-kabel. Snok-kittet levereras elegant förpackad och den är lätt att montera ihop, ladda och börja använda. LEDX kvalitetsstämpel gör att den precis som tidigare modeller driftsäker och hanterar väder och vind lika bra som mörker. Snok har ett stryktåligt lamphus av aluminium och uppfyller kraven för IP65. Dessutom kan man använda batteriindikatorn på batteriet som rött ”bakljus” som antingen lyser eller blinkar.

  Read more...
 • Säkerhetsfunktion SAS/SEAL

  Säkerhetsfunktion SAS/SEAL

  Tips och trix från M Tiger Sports! Det framgår inte av manualen till multilamporna SAS/SEAL. Men en mycket bra säkerhetsfunktion när man har lampan i fickan eller väskan är att man kan vrida lamphuset 90 grader så den inte tänds och laddar ur batteriet eller blir överhettad.

  Read more...
 • Skidlampor 2023

  Skidlampor 2023

  Det är mycket trevligt att åka skidor med pannlampa på kvällen. Vi har erfarenhet och tips som kan hjälpa dig att välja rätt. Lampor där man har både lampan och batteriet på huvudet är att föredra.

  Read more...
 • Fereis lampor

  Fereis lampor

  Ferei har smidiga och prisvärda pannlampor i lite olika utföranden. Lamporna har en unik zoom-funktion som Ferei har specialiserat sig på, med en enkel manöver kan du styra hur bred din ljus-stråle ska vara genom att föra fram eller bak lamphuvudet. På så vis blir din lampa en strålkastare och lika lätt är du tillbaka till standardläget som ger dig en vid och fin ljusbild.

  Read more...