Foto: aktivtfamiljeliv.se

Sidan aktivtfamiljeliv.se har testat pannlampan Mila Orion på ett utförligt sätt och ger den smidiga, men ljusstarka lampan idel lovord. Och självklart håller vi med, Orion är en fantastiskt pannlampa!

Så här skriver dem i testet:

"Mila Orion är en fantastisk pannlampa för den som vill springa terränglöpning och göra andra högintensiva aktiviteter och äventyr under mörka höst- och vinterkvällar. Pannlampan fungerar bra för terränglöpning i mörker och funkar även utmärkt för exempelvis cykling, längdskidåkning och andra aktiviteter utomhus"


Läs testet i sin helhet på aktivtfamiljeliv.se

Pannlampan Mila Orion finns i två varianter:

foto: aktivtfamiljeliv.se

Det som skiljer mest mellan de två varianterna är batteritiden. Orion har en batteritid på 4 h på maxläge med det stora batteriet medan nackbatteriet har en batteritid på maxläget på 1,5 h. Nackbatteriet är däremot en smidigare lösning då allting sitter på huvudet och man inte behöver ha batteriet i batterisele eller midjeväska. Så beroende på användningsområde kan man här tänka till.

Givetvis kan man köpa nackbatterimodellen och sedan komplettera med ett stort batteri så har man både hängslen och livrem, så att säga. Eller varför inte slå till på något av våra Nattskidarpaket som innehåller det mesta man behöver för att klara sig  för "året runt"-bruk av sin pannlampa:


Vidare i testet skriver aktivtfamiljeliv.se så här om hur smidig lampan är:

"Ett annat stort plus som är att pannlampan sitter riktigt bra, och skönt. När man väl har anpassat passformen så sitter den fast och har inga tendenser att hoppa runt på huvudet.

Detta är enligt oss en väldigt betydelsefull del i en pannlampa som man ska använda för fysiska aktiviteter. Även om ljuset är betydelsefullt när man ska köpa en pannlampa så är det minst lika viktigt att testa hur bekvämt och hur bra pannlampan sitter. Ska du ägna dig åt mer högintensiva aktiviteter som löpning och skidåkning så blir komfortens betydelse extra viktig. En lampa som skumpar eller klämmer blir värdelös oavsett hur bra den lyser."


Slutbetyget i testet blir 8,5 av 10 vilket får ses som riktigt bra.

Tillbehör till Mila Orion