Mila Nattskidar-paket

Mila

Mila erbjuder en komplett paketlösning för Nattvasa-åkare. Perfekt för både träningen inför – och genomförandet av själva loppet. Innehåller lampa, förlängningssladd, batteri och extrabatteri.

Mer detaljer

2 stycken i lager

3,250 kr inkl. moms

3,890 kr inkl. moms

-16.45%

Kampanjerbjudande Mila Nattskidarpaket 3250:- Ordinarie pris 3890:- (ink moms)

Gäller endast till 15 Februari 2018.

Pannlampa ORION med Nackbatteri, samt förlängningskabel och ett kraftfullt 6Ah batteri. Nackbatteriet klarar i lågläge 4 tim och i högläge 1,5 tim. 6 Ah batteriet klarar i lågläge hela 11 tim och i högläge 4 tim.

 

Det större batteriet räcker för att klara hela Nattvasan utan att behöva byta, men det är obligatoriskt att ha reservbatteri med sig, och då kan man ha det lilla smidiga nackbatteriet i fickan. Nackbatteriet är dessutom idealiskt att använda under träningarna, då det är bekvämt att ha ”allt på huvudet”. Detta är ju givetvis perfekt även för året runt-träning med t ex löpning och rullskidor.

 

Orion har en mycket stark och bred ljuskägla, och en behaglig något varmare ljusfärg. ”Kom-hem-ljus” 1 timme, lampan går automatiskt ner i ett sparläge innan batteriet tar slut. Mycket lätt och väl balanserad på huvudet.

LAGERVARA! BESTÄLL INNAN KL 12.00 SÅ SKICKAR VI SAMMA DAG! FRI FRAKT!

Specialerbjudanden

Visade produkter

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
snabbt och enkelt

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse