M Tiger Sports - 10% rabatt + sele på köpet

M Tiger Sports - 10% rabatt + sele på köpet

När du köper en pannlampa från M Tiger Sports får du just nu 10 % rabatt och en batterisele (värde 300 kr) på köpet. Gäller lamporna DS, Theia, Hyperion och Superion, fram till 24/12 2023.

Svenska M Tiger Sports (tidigare BikeRay) tillverkar väldigt prisvärda pannlampor som levererar mycket ljus för pengarna. Högkvalitativa men lite billigare än största konkurrenten som är LEDX. Det finns många olika modeller, i denna nyhet fokuserar vi dock på de mer traditionella pannlamporna där man bär batteriet i en sele på ryggen. Detta är lampor för krävande aktiviteter som orientering, MTB, ridning, jakt, eftersök, enduro, skoter - där bra ljus är viktigt och därför motiverar att ha batteriet i en sele på ryggen.

M Tiger Sports pannlampor

  • • M Tiger Sports DS-II (BR 015-21) - 1800 lumen, passar bra till löpning, skidåkning, jakt och orientering
  • • M Tiger Sports Theia-II (BR 035-21) - 3000 lumen. För dig som åker skidor, springer trail, orienterar, jagar eller jobbar i skogen. Passar även perfekt som MTB-lampa eller på en endurohjälm med de hjälmfästen som finns som tillbehör (go pro-kompatibla).
  • • M Tiger Sports Hyperion-II (BR 009-21) - 3800 lumen. Borde vara ett givet förstaval för alla som vill ha en allroundlampa för löpning, skidor och MTB.
  • • M Tiger Sports Superion-II (BR 008-21) - 6200 lumen. Värstinglampan från M Tiger Sport, Superion-II. En fullgod konkurrent till titeln som världens starkaste pannlampa. Riktigt bra ljusbild och generöst med tillbehör för att fästa på hjälm och cykelstyre. Finns med 7 Ah batteri och 10 Ah batteri.

Ordinarie pris för M Tiger Sports Batterisele är 350 kr (300 kr vid köp av pannlampa).

Alla M Tiger Sports ovan nämnda lampor är gopro-kompatibla. Dvs de sitter fast på huvudställningen med en skruv av samma mått som gopros tillbehör och fästen, vilket gör att man i princip kan använda alla goprofästen för att fästa lampan. Detta gör det framförallt smidigt att flytta lampan från huvudställning till t.ex. hjälmfästet eller till cykelstyrefästet. M Tiger Sports har ett eget gopro-hjälmfäste också. 

Fler erbjudanden

Kolla in vår kategori för alla lampor med nedsatt pris.

Länk till kampanjsidan för M Tiger Sport 10% rabatt + sele på köpet.