Fereis lampor

Fereis lampor

Ferei har smidiga och prisvärda pannlampor i lite olika utföranden. Lamporna har en unik zoom-funktion som Ferei har specialiserat sig på, med en enkel manöver kan du styra hur bred din ljus-stråle ska vara genom att föra fram eller bak lamphuvudet. På så vis blir din lampa en strålkastare och lika lätt är du tillbaka till standardläget som ger dig en vid och fin ljusbild.

Lamporna är mycket prisvärda, du laddar lätt upp lampan med en vanlig laddare för vägguttag som följer med lamp-kittet. Lamporna är lätta och smidiga, dessutom har alla Fereis lampor otroligt långa brinntider!

  • HL40II ger dig makalösa 1000 lumen i hela 4,3 timmar! Batteriet sitter i nacken - ingen batterisele behövs. Detta är en perfekt lampa för dig som åker skidor, cyklar eller löper trail. Den är lätt och mycket prisvärd

  • HL60 är Fereis värstinglampa, med ett rejält batteri som du kan välja att ha på sele eller på huvudställningen får du hela 3500 lumens som lyser upp din väg! Lämpar sig bra för skidor, löpning och orientering. 7 h brittid på max ljusstyrka.

  • HL60ll är en enklare version av Fereis värstinglampa "HL60", med ett rejält batteri som du kan välja att ha på sele eller på huvudställningen får du hela 3500 lumens som lyser upp din väg, normalt består batteripaketet av 4 batterier, men HL60II är framtagen för att vara lätt och smidig med dess två uppladdningsbara batterier! Lämpar sig bra för skidor, löpning och orientering.

Vi är numer ensam återförsäljare av Fereis lampor i Sverige. Hör av dig till oss för mer information eller om du önskar bli återförsäljare