Nightstick MTU-106 Mini-TAC UV
Nightstick MTU-106 Mini-TAC UV

Nightstick MTU-106 Mini-TAC UV

719,00 kr

(inkl. moms)

Nightstick MTU-106 är en smidig pennlampa för yrkesmänniskor med behov av UV-ljus. Lampan är utrustad med ett praktiskt clips för förvaring i t.ex. bröstfickan.

I Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Nightstick MTU-106 UV-lampa

Lampan är 137 mm lång och väger 23 gram och drivs av 2 st AAA batterier. 

 

Nightstick fokuserar ständigt på ljusets effektivitet och lampans förmåga att nå uppsatta mål för både candela, ljusstrålens längd och batteritid. Användarsäkerhet, skydd och hälsa är ledord för Nightstick och det är just därför Nightstick används i många av världens gruvor, kärnkraftsverk och på oljeplattformar. Samtliga Nightsticks lampor ÄR TESTADE ENLIGT ANSI FL-1 STANDARD och Nightsticks SÄKERHETSKLASSIFICERADE PRODUKTER genomgår rigorösa kvalitetskontroller som utförs av en tredje, oberoende, part.

ANSI FL1

ANSI FL1 gör det mycket lättare för dig att jämföra fick- och pannlampor. Genom att titta på och jämföra ikonerna så hittar du lättare den perfekta lampan till camping, jakt, fiske, sport och industriarbete.

En grupp av de ledande företagen i ficklampsbranschen bestämde sig därför att gå samman och utveckla en standard för hur man anger specifikationerna för lampor. Detta resulterade i att man 2009 nådde en ANSI-godkänd (American National Standards Institute) teststandard som kallas ANSI FL1. Målet med hela processen var självklart att göra det lättare för kunderna att hitta rättvisande information om produkterna.

Fakta Nightstick MTU-106

  • Ultraviolet LED technology – 50,000+ hours LED
  • Momentary or constant-on flashlight
  • Sharp focused flashlight beam
  • Aircraft-grade 6061-T6 aluminum housing
  • Type II hard anodized finish
  • Non-slip grip Water resistant Impact & chemical resistant Includes removable pocket clip
  • Powered by two AAA batteries (included)

Beställningsvara - skickas direkt från leverantör. Lagersaldot kan därför inte garanteras, men stämmer normalt. Leveranstid 1-3 dagar. Fri frakt!

4 objekt

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: