Albedo100 Permanent Metallic 200 ml
Albedo100 Permanent Metallic 200 ml
Albedo100 Permanent Metallic 200 ml
  • Albedo100 Permanent Metallic 200 ml
  • Albedo100 Permanent Metallic 200 ml

Albedo100 Permanent Metallic 200 ml

249,00 kr

(inkl. moms)

Albedo100 Permanent Metallic (tidigare Light Metallic) är en permanent grå spray som reflekterar ljus, tål väder & vind och som fäster på de flesta underlag. Sprayen ger en ljus-reflekterande effekt med optimal vidhäftningsförmåga. Därutöver är sprayen UV-resistent och har lång livslängd material såsom trä, betong, metall och sten.

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Albedo100 Permanent Metallic är en snabbtorkande ljusreflekterande täcklack som i dagsljus ger en täckande grå yta. Sprayen reflekterar ljuset i samma riktning som ljuset faller in. Därför är det bara den som är bakom ljuskällan som ser reflektionen. Testa effekten genom att lysa med en ficklampa i ögonhöjd, titta på objektet från en bil med tänt lyse på ca 20 m avstånd, eller ta ett foto med blixt, tex med din mobilkamera.

 

  • Permanent grå spray
  • Starkt reflekterande i mörker
  • För användning på sten, metall, tår mm
     

Exempel på användningsområden

Barnvagn, cykel, grindar, postlådor, kajaker, soptunnor, plast, gummi, verktyg och redskap, målade ytor, trottoarkanter, staket, nylontyger, paraply, cykelhjälmar, och navkapslar mm.

Användningsråd

  1. Spraya i välventilerade utrymmen, skaka sprayburken +1 minut (minst 20 sekunder efter att kulan lossnat). Upprepa under användningen.
  2. Spraya därefter omedelbart på 30 cm avstånd i tunna lager och med jämna svepande rörelser. Håll burken upprätt när du sprayar.
  3. Lufttorkar på bara några minuter vid + 20C. Rengör ventilen efter användning genom att spraya upp och ner i 1-2 sekunder.

Viktigt: Det är viktigt att objektet är torrt och helst rent från smuts och annan löst sittande beläggning när du sprayar det, sprayen fäster på torra underlag. Feta ytor och vissa plaster bör behandlas med primer före applicering, för att uppnå god hållbarhet över lång tid. Mjuka underlag kan bli styva om de sprayas med Albedo100 Permanent Metallic.

 

Tips: Klipp ut och spraya på schabloner för att få snygga symboler och texter som reflekterar i mörkret.

Lagerförd vara - beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag. Fri frakt!