Albedo100 Invisible Bright 100 ml
Albedo100 Invisible Bright 100 ml
Albedo100 Invisible Bright 100 ml
  • Albedo100 Invisible Bright 100 ml
  • Albedo100 Invisible Bright 100 ml

Albedo100 Invisible Bright 100 ml

199,00 kr

(inkl. moms)

Albedo100 Invisible Bright är en spray med reflekterande egenskaper, avsedd för textilier. På de flesta textiler är sprayen är osynlig i dagsljus men reflekterar ljus vid belysning. 

Slut i Lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Meddela mig när tillgänglig

Albedo100 Invisible Bright är en unik ljusreflekterande lösning i sprayförpackning. Sprayen ger ett tunt ytskikt som är osynligt på dagen och reflekterande i mörker, när den belyses från t.ex. en bil. Sprayen reflekterar ljuset i samma riktning som ljuset faller in. Därför är det bara den som är bakom ljuskällan som ser reflektionen. Testa effekten genom att lysa med en ficklampa i ögonhöjd, titta på objektet från en bil med tänt lyse på ca 20 m avstånd, eller ta ett foto med blixt, tex med din mobilkamera.

 

Användbart i svaga ljusförhållanden vid tex kvälls-promenaden, löparrundan eller cykelturen. Spraya kläderna och andra textilier som skor, barnvagn, ryggsäck och mössa etc. med Albedo100 Invisible Bright. Invisible Bright fungerar bäst på naturmaterial och material med struktur som tex fleece, bomull, och ull. Effekten är begränsad på blanka syntetmaterial.

 

Sprayen har en ljusgrå nyans som kan uppfattas som färglös, men är starkt ljusreflekterande. Överapplicering förstärker den grå nyansen. Försvinner vid avtvättning.

 

Användarråd

 

  1. Spraya i välventilerade utrymmen, skaka sprayburken +1 minut (minst 20 sekunder efter att kulan lossnat). Upprepa under användningen.
  2. Spraya därefter omedelbart på 30 cm avstånd i tunna lager och med jämna svepande rörelser. Håll burken upprätt när du sprayar.
  3. Lufttorkar på bara några minuter vid + 20C. Rengör ventilen efter användning genom att spraya upp och ner i 1-2 sekunder.

 

Viktigt: Hur länge Invisible BrightTM och Horse and PetsTM sitter kvar beror på vilket underlag du sprayar på, hur mycket du sprayar och framförallt hur mycket underlaget nöts. Sprayen kan sitta kvar upp till en vecka eller tills du tvättar bort den och den sitter kvar även om du går ut när det regnar. Underlaget/pälsen måste dock vara torr då den sprayas. För att säkerställa effekten rekommenderar vi att du kompletterar med spray när du skall gå ut, eller med jämna mellanrum kontrollerar effekten. Till exempel genom att ta ett foto med blixt med din mobilkamera.

 

Tips: Klipp ut och spraya på schabloner för att få snygga symboler och texter som reflekterar i mörkret.

 

Lagerförd vara - beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag. Fri frakt!