Nite Ize Radiant® 300 Rechargeable Headlamp

Nite Ize

En uppladdningsbar pannlampa som kombinerar kraftfull ljusstyrka med bekvämligheten med USB-laddning. Pannlampan har två olika ljusfärger, vitt ljus som strålar 300 lumen och ett rött ljus för att bevara mörkersynen. Finns i färgerna blå eller lime.

Mer detaljer

9 stycken i lager

899 kr inkl. moms

Nite Ize Radiant® 300 Rechargeable Headlamp

Radiant® 300 är en uppladdningsbar pannlampa som kombinerar kraftfull ljusstyrka med bekvämligheten med en mikro-USB-laddningsbar funktion. 

Pannlampan har två olika ljusfärger, vitt ljus som strålar 300 lumen och ett rött ljus för att bevara mörkersynen. Dubbelknappsstyrning gör att du kan använda ljuslägena separat för enkel användning och ultimat bekvämlighet. 

Förutom fem LED-lägen erbjuder denna pannlampa en spärr för att förhindra oavsiktlig aktivering och batteriladdning. Pannlampan är även slagfast och vattentålig (IPX4) och har en kropp som kan lutas upp till 90 ° för enkel balkjustering. Denna strålkastare, som drivs av ett laddningsbart litiumjonbatteri som laddas med en mikro-USB-kabel (ingår), erbjuder ett strålavstånd på 73 meter och kan köras i upp till 36 timmar.

LAGERVARA. BESTÄLL INNAN KL 12.00 SÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Snabb leverans som vanligt.

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse