VI TAR AVSTÅND FRÅN BLACK FRIDAY! INTE BARA DEN KOMMANDE KÖPHETSENS DAG - UTAN ALLA MÖRKA FREDAGAR FRAMÖVER. ISTÄLLET HAR VI VALT ATT SPRIDA LJUS!

black-friday-blogg.png

Genom att köpa en pannlampa eller ficklampa från oss på lampspecialisten.se kan du vara säker på att du får riktigt bra produkter för att lysa upp din tillvaro. Och de fungerar såklart lika bra under hela black week eller andra mörka årstider i vårt avlånga land. Dessutom har vi valt ut endast de bästa produkterna från de ledande tillverkarna. Det gör att du får rätt ljus, till rätt pris och dessutom riktigt bra grejer som håller under lång tid framöver! De flesta av våra lampor har dessutom uppladdningsbara batterier – så att du kan använda dem om och om igen.

I år skänker 100 kr per såld lampa till Naturskyddsföreningen mellan denna fredag 20:e november och nästa fredag 27:e november. Så ditt köp gör med andra ord inte bara nytta för dig, utan även för vår natur och miljö!

Är du på jakt efter riktiga lampklipp denna vecka måste vi tyvärr göra dig besviken!? Visst har vi några löpande kampanjer på utgående artiklar och på-köpet-drive, men vi kommer inte göra något extra inför Black Weekend. Så du kommer inte bli besviken om du handlar redan idag. Håll tillgodo med detta:

Vill du veta mer inför ditt köp?

Spana in våra köpguider