NYHETER FRÅN LEDX SÄSONGEN 2019-2020

NYHETER FRÅN LEDX SÄSONGEN 2019-2020

Lamporna är klara från LEDX på måndag 21 oktober och vi kommer få den absolut första leveransen av alla. De kommer kunna levereras i slutet på nästa vecka och vill man bli först med nya LEDX-lamporna ska man alltså beställa de hos lampspecialisten.se!

Mamba och Cobra får en ny nättare ram utan skruvar och LEDX nya, egenutvecklade reflektor, som riktar ljuset ännu mer nedåt än tidigare samtidigt som ljuset blir en aning bredare. De nya lamporna med tillägget X-pand och är de stora nyheterna på pannlampsfronten vintern 2019-2020.

Dessutom har LEDX-lampor fått något modifierad mjukvara till 2019 års versioner. Kaa kan nu också drivas av en extern strömkälla med högsta effekten direkt när lampan får ström som endast Cobra hade tidigare. (Kunden programmerar själv in det programläget). Reservtanken (när batteriet nästan är slut) har nu 2 lågeffekts-lägen viket ger ljus under ännu längre tid än tidigare. Drifttiden på lamporna ökar med några minuter.

En ytterligare nyhet är LEDX Cobra 6500 Spot. En lampa med endast smalstrålande linser, för dig som inte har behov av att lysa upp närområdet utan vill nå så långt som möjligt med ljuskäglan. Passar bra att kombinera med Cobra/Cobra X-pand om du kör enduro i höga farter i mindre teknisk terräng.
Liksom tidigare är det extremt mycket ljus som levereras tack vare högeffektiv elektronik, 8 st LED och stor kylyta. Förpackat i ett kompakt välbalanserat och mycket stryktåligt lamphus.

DESSA ÄR DE NYA PRODUKTERNA