NYHETER FÖR ENDURO/SKOTER FRÅN M TIGER SPORTS

M Tiger Sports har släppt en hjälmbåge för att montera deras lampor på enduro- eller skoter-hjälmen och dessutom har fjärrkontrollen för ljusstyrkan till Superion uppdaterats.

M TIGER SPORTS EGEN UNIVERSIALHJÄLMBÅGE

För montering av en eller två lampor på hjälmen. 2 mm aluminium som enkelt bockas över t ex en bordskant till bästa passform. Hjälmfästen behövs (ingår ej). Lamphusen kan också skruvas fast. Fästes i skärmens fästpunkter på hjälmen med befintliga skruvar. Passar många olika sorters hjälmfästen och lampor. Kan därmed användas till många fler lampor än bara M Tiger Sports.

UPPDATERAD VERSION AV FJÄRRKONTROLLEN TILL SUPERION

Den nya fjärrkontrollen har två grundlägen ”Sport” och ”Motorsport”

I Sportläge har Superion samma fem effektnlnivåer som idag (100-85%-70%-40%-10%).
Med motorsport-läge endast två (100% och 10%).

I motorsportläge accepterar även fjärrkontrollen lägre driftspänning för att kunna hantera ev. spänningsfall vid drift från 12V-system.

Den nya fjärrkontrollen levereras som standard i våra motorsport-paket fr o m nu och framåt och på begäran även till den vanliga Superion-paketet. Kunder som köpt Superion motorsportpaket eller Superion under hösten och önskar byta mot den uppdaterade fjärrkontrollen erbjuds att göra det utan kostnad. Kontakta vår kundtjänst via mail info@lampspecialisten.se - så löser vi det!