Vi på lampspecialisten.se vill tacka alla kunder för ännu ett lysande år och passa på att önska God Jul och Gott Nytt år!

Sista dag för julklappar och digitala presentkort

Fredag 20 dec kl 13.00 är sista chansen att hinna beställa och troligtvis få lampor innan julafton. Är du ute i sista sekund finns även en möjlighet att köpa ett presentkort av oss - som går att använda på alla lampköp. Vill du ge bort ett presentkort på en pannlampa? Hör av dig till oss på info@lampspecialisten.se så ordnar vi en snygg pdf-fil med en personlig hälsning som du kan skriva ut och som innehåller en unik kod som kan användas av vem som helst som du tycker borde få lite mer ljus i sin tillvaro.

Du kan beställa vårt presentkort på 1000 kr direkt här!

Leverans och öppettider under jul- och nyårshelgerna

Vårt lager har öppet alla helgfria dagar under jul - och nyårshelgerna. Leveranstiden påverkas såklart av alla lediga dagar - men vi tar hand om era ordrar nästkommande arbetsdag, precis som vanligt.

Vår kundtjänst kan ha lite begränsad tillgänglighet på telefon. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av info@lampspecialisten.se eller vårt kontaktformulär här på sidan - så besvarar vi era frågor så snart vi kan