COAST HL27

19805

COAST

COAST HL27 är en mycket mångsidig och enkel pannlampa att hantera. Med sina 309 lumen ger den dig bra ljus i alla situationer.

Mer detaljer

640 kr inkl. moms

COAST HL27

En mycket mångsidig och enkel pannlampa att hantera. Med sina 330 lumen ger den dig bra ljus i alla situationer. Enkel att sätta på, enkel att fokusera och enkel att dimma av.

 

Bandet som går över huvudet är avtagbart och med hjälmclipsen får du ett bra arbetsredskap.

130 gram (inkl. batterier) / 3 x AA

5 års garanti

Garanti

COASTs målsättning är att COAST LED lampor och multiverktyg levereras utan fabrikationsfel eller defekter i komponenterna. Garantin gäller fem år från inköpsdatum.Garantin gäller dock inte slitage till följd av normalt bruk, och inte heller om produkten blivit skadad eller om underhållet av lampan har blivit förbisett (se manualen). Batterier betraktas som slitage.

Viktigt: blanda aldrig nya och gamla batterier. Blanda inte heller alkaliska , lithium, zink-carbon och uppladdningsbara batterier.

ANSI FL1

ANSI FL1 gör det mycket lättare för dig att jämföra fick- och pannlampor. Genom att titta på och jämföra ikonerna så hittar du lättare den perfekta lampan till camping, jakt, fiske, sport och industriarbete.

En grupp av de ledande företagen i ficklampsbranschen bestämde sig därför att gå samman och utveckla en standard för hur man anger specifikationerna för lampor. Detta resulterade i att man 2009 nådde en ANSI-godkänd (American National Standards Institute) teststandard som kallas ANSI FL1. Målet med hela processen var självklart att göra det lättare för kunderna att hitta rättvisande information om produkterna.

Denna vara har utgått ur vårt sortiment. Kan specialbeställas! Kontakta info@lampspecialisten.se om du är intresserad

Specialerbjudanden

Nöjda kunder - din trygghet!

Genomsnittsbetyg från våra kunder
4.7 av 5
Snabb och bra service!

8 andra produkter i samma kategori

Produkten har lagts till i produktjämförelse