Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 för mtb, cykel, ridning, arbete, enduro och skoter
 • REA
Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 för mtb, cykel, ridning, arbete, enduro och skoter
Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 för mtb, cykel, ridning, arbete, enduro och skoter
 • Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 för mtb, cykel, ridning, arbete, enduro och skoter
 • Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 för mtb, cykel, ridning, arbete, enduro och skoter

Hjälmlampa LEDX Cobra 6500 X-pand Hjälmlampa med stort batteri

7 035,00 kr

(inkl. moms)

214-5

Dettta är en specialversion av vår storsäljande pannlampa Cobra 6500 från LEDX. Här har vi tagit bort huvudställningen och istället får du med ett smart hjälmfäste - perfekt för dig som vet att du bara kommer använda denna lampa på hjälmen. Perfekt för MTB, cykel, enduro, skoter och ridning. Med stort batteri.

få produkter kvar i lager

Kundtjänst (vardagar 8-15): 070-059 02 67

Snabba leveranser

Fri frakt

Säker E-handel

Hjälmlampa LEDX Cobra 6 500 X-pand- mtb/cykel/ridning/enduro/skoter

Detta är en specialversion av LEDX Cobra 6500 som helt anpassats till dig som ska ha lampan på en hjälm. Med det medföljande hjälmfästet kan du montera lampan på i princip vilken hjälm eller yta som helst.

Perfekt paket för dig som vet att du aldrig kommer använda lampan som pannlampa, utan bara monterad på hjälmen. Passar perfekt för dig som gillar att cykla MTB, rida eller arbetea i mörkret och behöver massor av ljus!

Sladden som följer med är generöst tilltagen för att räcka ner till väska eller batterisele på ryggen. Behöver du en extra lång sladd finns det förläningssladd på 100 cm att komplettera med.

Uppdatering säsong 2019–2020

Cobra X-pand är 2019-2020 års uppdatering av storsäljaren Cobra. Den har fått en ny nättare ram utan skruvar och LEDX nya, egenutvecklade reflektor X-PAND, som riktar ljuset ännu mer nedåt än tidigare samtidigt som ljuset blir en aning bredare. Dessutom har LEDX-lampor fått något modifierad mjukvara till 2019 års versioner. Reservtanken (när batteriet nästan är slut) har nu 2 lågeffekts-lägen viket ger ljus under ännu längre tid än tidigare. Drifttiden på lampan har även ökat med några minuter.

Egenskaper för ljuset i cobralampan

Vill du köpa Cobra 6500 som pannlampa - eller se hela den tekniska specen samt få mer information om denna lampa ska du klicka här

Hjälmlampa för tuffa miljöer

LEDX pannlampor kan användas till väldigt mycket. Cobra är framtagen för att ge maximalt med ljus, den är utmärkt vid till exempel orientering, enduro, MTB, ledningsröjning, skoteråkning eller skidåkning. Med hjälp av de olika fästena kan den användas på nästan alla typer av hjälmar t.ex.inom skogsbruk eller i gruvmiljöer. Ingen miljö är för tuff eller för mörk, Cobra levererar!

Optimerad ljusbild från åtta ljusstarka dioder

Ljuset på Cobran är inte bara starkast – utan kanske framförallt – den ger också det mest optimala ljuset. Den unika linstekniken, där olika linser blandas för att optimera ljuset, har förfinats och kompletterats med ytterligare en vidvinkellins som sprider ljuset ännu mer (79°). Cobra har 4 olika linser, tillsammans ger det en oerhörd jämn ljusbild som tar vid nästan direkt från fötterna och lägger en matta av ljus långt framåt. Det sprider också ljuset bra åt sidorna för att man ska kunna upptäcka föremål i periferin samt sträcker sig flera hundra meter framåt.

LEDX Cobra 6500 har flera olika effektlägen

LEDX Cobra 6500 levereras med 3 olika effektlägen: 6%, 40% och 100%. På högsta effekt levererar lampan ett fantastiskt ljus i hela två timmar. På 40% räcker ljuset i fem timmar och på 6% finns det ljus i hela 33 timmar. Lampan har även programmerbara effektlägen, vilket gör att du själv kan få lampan att lysa som du vill. När batteriet är nästan slut från de högre effektlägena går den automatiskt ner på lägsta effekt, som en sorts reservtank, för att det ska finnas ljus att ta sig hem med. Lampan lyser då i ytterligare 1 timme med 6% effekt.

lampspecialistens omdöme

Detta är marknadens absolut bästa ledlampa för hjälmbruk. Det är välinvesterade pengar för dig som ställer höga krav på ditt ljus och ägnar dig åt riktigt tuffa aktiviteter som orientering, enduro, jakt, mtb och arbete. Här får du svensk kvalitet rakt igenom och dessutom en väldigt genomtänkt lampa. Smarta tillbehör som gör det enkelt att använda lampan.

Tillbehör till Cobra 6500, att köpa till:

 • MC-kabel, för drift på 12V-system
 • Förlängningssladd 100 cm och 150 cm om du behöver bära batteriet längre ner än vad kabeln tillåter
 • Batterisele från Mila, BikeRay eller Oak för att bekvämt bära batteriet på ryggen
 • Extra Hjälmfäste / snabbfäste för montering på hjälm
 • Styrfäste för montering på cykelstyre, 2 olika bredder
 • Extra batteri, om du ska vara ute riktigt länge

Följande ingår i LEDX Cobra 6500 X-pand-hjälmlampa paketet:

 • Lampa LEDX Cobra 6 500 X-pand
 • Hjälmfäste (kan även fästas på andra ytor
 • Batteri 10,8V, 113 Wh
 • Batteriladdare
 • Vadderad påsse för förvaring
 • Kabellängd från batteri: 100 cm

Garantin är på 3 år och omfattar från och med säsongen 2017-2018 även laddare och batteri med en avräkning på batteriet med 1/3 efter ett år och 2/3 efter 2 år.

Vill du köpa Cobra 6500 som pannlampa - eller se hela den tekniska specen samt få mer information om denna lampa ska du klicka här

Lagervara - beställ innan kl 12.00 så skickar vi samma dag. Fri frakt!

214-5
2 objekt